Nazomer actie! Tijdelijk tot €20 korting op onze hardlopers.
Wasbare dekbedden
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Met instopstrook
Gemaakt in Nederland
Wasbare dekbedden
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Met instopstrook
Gemaakt in Nederland

Waarom een dekbed zonder overtrek kopen?

Vanaf nu heb je nooit meer een overtrek nodig

Met onze dekbedden zonder overtrek is je bed opmaken zo gebeurd! Vanaf nu heb je nooit meer een overtrek nodig. Een dekbed zonder overtrek is ideaal voor kinderen, logés, vakanties en natuurlijk voor  je eigen slaapkamer. Het vinden van een geschikt dekbed zonder overtrek is super eenvoudig door ons ruime aanbod. Wacht niet langer en bekijk snel ons aanbod van dekbedden! De bovenkant van het dekbed heeft een dessin dat elke kamer omtovert tot een stijlvolle slaapkamer. Wil je liever een dekbed zonder overtrek met een rustigere bovenkant? Kies dan één van onze uni’s.

Dekbed zonder overtrek gaat lang mee

De stof en de vulling zijn geselecteerd om hun duurzame eigenschappen, hierdoor gaat het dekbed zonder overtrek lang mee. Ook kunnen onze dekbedden zonder overtrek in je eigen wasmachine én droger. De vulling isoleert goed en hierdoor kan een dekbed zonder overtrek het hele jaar door worden gebruikt. Hierdoor hoef je niet verschillende diktes aan te schaffen maar kun je jaren lang plezier en gemak hebben van jouw dekbed zonder overtrek. 

 

De voordelen van een dekbed zonder overtrek op een rijtje:

Hoesloos: gemakkelijk op te maken
Wasbaar: te wassen in eigen wasmachine
Veilig: gemaakt van brandvertragende materialen
Duurzaam: gemaakt voor langdurig gebruik
Uniek: verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten
 

Productiebedrijf in Almelo

Omdat wij de dekbedden zonder overtrek zelf produceren in Almelo is er erg veel mogelijk. Zo kan de afmeting, het vulgewicht en het dessin worden aangepast. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen van 8.15 uur tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar en je kunt altijd je vragen mailen naar info@dekbedzonderovertrek.nl