In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

VUmc dekbed

Dekbedden voor het VUmc

Wasserij LipsPlus heeft Hulleman textiel benaderd voor de productie van nieuwe dekbedden voor het Academisch ziekenhuis Amsterdam UMC, locatie VUmc. Het bekende Amsterdamse SNURK Beddengoed was ingeschakeld voor het ontwerp. Zij ontwikkelden een design met een boodschap.

1.000 kraanvogels voor geluk en gezondheid

Volgens een oude Japanse traditie brengt het vouwen van 1.000 kraanvogels van origami papier geluk en gezondheid. Medewerkers van het ziekenhuis hebben samen daadwerkelijk 1.000 vogels gevouwen. Een aantal van deze kraanvogels is gefotografeerd en als een zwerm op het dekbed gedrukt.

Lekker slapen tussen de dieren

Ook heeft SNURK Beddengoed een vrolijk design ontwikkeld  met dieren van origamipapier voor de productie van nieuwe peuter- en kleuterdekbedden. Welke dieren ziet uw kindje?

Ook deze dekbedden verkopen wij op dekbedzonderovertrek.nl Per verkocht dekbed gaat €1 naar Cancer Center Amsterdam, waar onderzoek naar kanker wordt gedaan om tot nieuwe medicijnen en betere behandelmethoden te komen.

Ook de VUmc dekbedden zijn hoesloze dekbedden met een vaste overtrek. Dit maakt het gebruik van een dekbedovertrek overbodig, hierdoor is het bed gemakkelijk en snel op te maken. De dekbedden isoleren goed en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Een groot voordeel is dat u het dekbed zelf in de wasmachine op 60 °C kunt wassen. Ook kunnen de dekbedden in de droger met een max. ingangstemperatuur van 120 °C

Bestel gelijk