In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Verpleeghuis dekbed

Verpleeghuisdekbed van dekbedzonderovertrek.nl

Een comfortabele nachtrust is van groot belang, dit geldt ook voor in een verpleeghuis. De mensen die daar gehuisvest zijn, dienen het comfort te mogen verwachten die ze thuis ook altijd hadden. Een goede nachtrust is dan het belangrijkste en een fijn bed met dekbed is staan dan op nummer één. In verpleeghuizen staan vaak speciale bedden waar makkelijk mee te werken is. Dit geldt ook voor de dekbedden, hiervoor kunt u speciale verpleeghuis dekbedden voor gebruiken. Echter staan deze dekbedden erom bekend dat ze saai en ouderwets zijn. Bij Dekbedzonderovertrek.nl niet, onze verpleeghuis dekbedden beschikken over de leukste dessins en kleuren. Onze dekbedden zijn daarnaast van een uitstekende kwaliteit en bieden daardoor het juiste comfort.

Hygiëne en comfort met onze verpleeghuis dekbedden

Bent u op zoek naar een verpleeghuis dekbed die naast comfort ook een leuke uitstraling heeft? Dan bent u bij Dekbedzonderovertrek.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod dekbedden die perfect zijn voor in het verpleeghuis. Doordat de dekbedden beschikken over een vaste hoes, wordt het gemak en comfort aanzienlijk vergroot. Het opmaken van een bed is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de speciale instopstrook, die onderaan het dekbed zit, zorgt u ervoor dat het dekbed goed blijft liggen op het bed. De verpleeghuis dekbedden zijn gemaakt van brandvertragend materiaal, dit maakt de dekbedden ook nog eens extra veilig.

Naast het gemak en de veiligheid, staan onze verpleeghuis dekbedden ook bekend om hun hygiëne. Doordat de dekbedden bestaan uit één onderdeel en ze erg compact zijn, zijn ze eenvoudig uit te wassen. U kunt een verpleeghuis dekbed gemakkelijk zelf uitwassen en bij industriële wasbeurten behouden ze ook gewoon hun kwaliteit. Het leuke aan onze dekbedden is dat ze te verkrijgen zijn in verschillende dessins. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige bloemenprint of ga voor een effen kleur, het is allemaal mogelijk bij Dekbedzonderovertrek.nl.

Snelle levering en een uitstekende service

Dekbedzonderovertrek.nl is dé leverancier van dekbedden met een vaste hoes. Deze dekbedden zijn ideaal voor de medische sector en gezondheidszorg, waaronder verpleeghuizen. Er zijn verschillende maten en dessins te kiezen, ook is er de mogelijkheid om eventueel het vulgewicht of het dessin aan te laten passen bij grotere bestellingen. Doordat wij de productie van onze verpleeghuis dekbedden zelf in handen hebben, zijn de mogelijkheden enorm. Wilt u graag meer informatie en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Het bestellen van een verpleeghuis dekbed is nog nooit zo makkelijk geweest en bij de aanschaf profiteert u van de vele voordelen van het hebben van zo’n dekbed. Wij hebben ons assortiment samengesteld met een ruime keuze dekbedden met verschillende dessins. Neem snel een kijkje in onze collectie verpleeghuis dekbedden en bestel eenvoudig online!

Bestel gelijk