ACTIE: Tijdelijk GRATIS verzending | ACTIE: hoge korting op een deel van onze collectie |
9.0
535 beoordelingen

Wasbare dekbedden

In 30 seconden je bed opgemaakt!

Met instopstrook

Gemaakt in Nederland

Tweedelig dekbed

De meeste hoesloze dekbedden bestaan uit één deel; een dekbed waarvan de bovenkant bedrukt is met een leuke print. Wij zijn de enige producent van een hoesloos dekbed dat uit twee delen bestaat. Het tweedelig dekbed heeft een basisdekbed en een bovendekbed. Beide dekbedden zijn voorzien van klittenband aan de bovenzijde, hierdoor zijn de dekbedden makkelijk aan elkaar te bevestigen. Het tweedelig dekbed is jaren geleden speciaal voor de ouderenzorg ontwikkeld. Ook zie je dit systeem in veel hospices en verkopen wij het via dekbedzonderovertrek aan particulieren want de voordelen van het slapen onder een tweedelig dekbed zijn eindeloos en zeker het proberen waart!

Tweedelig dekbed op bed

Waarom kiezen voor een tweedelig dekbed?

Een tweedelig dekbed heeft meerdere voordelen ten opzichte van een hoesloos dekbed dat uit één deel bestaat. Bij hele warme nachten kun je er voor kiezen om alleen onder het basisdekbed te slapen. Omdat je alleen rechtstreeks onder het basisdekbed ligt hoef je het bovendekbed minder vaak te wassen. Wanneer het bovendekbed aan één kant licht bevuilt is kun je het dekbed omdraaien want beide kanten zijn als bovenzijde te gebruiken. Ook verkopen wij kussenslopen met dezelfde print als het bovendekbed, zo matcht je beddengoed mooi met elkaar.  Ook is het bij ons mogelijk om het bovendekbed uit te voeren met twee verschillende dessins. Zo kun je de print van je dekbed afwisselen. 

Specificaties

Het basisdekbed heeft een tijk van 100% katoen. Hierdoor voelt het dekbed aangenaam aan en kun je er lekker onder liggen. Er zit 100 gram polyester vulling per m2 in. Het dekbed is 240 cm lang waarvan 40 cm wordt gebruikt als omslag. Het bovendekbed heeft een tijk van polyester welke een dessin heeft aan beide kanten. In het bovendekbed zit 150 gram polyester vulling per m2 en is 200 cm lang. Beide dekbedden hebben een instopstrook zodat ze goed op het bed blijven liggen.

Tweedelig dekbed bevestigen met klittenband

"De voordelen van een tweedelig dekbed zijn eindeloos"

  • minder volume in de was omdat je het bovendekbed niet vaak hoeft te wassen
  • bij warme nachten kun je alleen onder het basisdekbed slapen
  • het basisdekbed en bovendekbed maak je gemakkelijk aan elkaar vast door middel van klittenband
  • doordat het basisdekbed 40 cm langer is heb je een mooie omslag aan de bovenkant en heb je geen last van de biesband
  • er zit een instopstrook aan beide dekbedden zodat het tweedelig dekbed goed op bed blijft liggen
  • wij maken de tweedelige dekbedden zelf hierdoor kunnen wij maatwerk aanbieden, bijvoorbeeld twee verschillende dessins bij het bovendekbed zodat je de print kunt afwisselen
  • ook verkopen wij kussenslopen in hetzelfde dessin als het bovendekbed, hiermee kun je jouw beddengoed op elkaar afstemmen

Tweedelig dekbed bestellen bij dekbedzonderovertrek

Wanneer het tweedelig dekbed op voorraad ligt versturen wij jouw bestelling binnen 2 werkdagen. Wanneer dit niet het geval is plannen wij het gauw in onze productieplanning en verzenden wij binnen 5 werkdagen jouw bestelling. Heb je nog vragen over het tweedelig systeem?  Je kunt een mail sturen naar info@dekbedzonderovertrek.nl of bel tijdens kantooruren naar 0546-575515. Wij hebben een deskundige klantenservice en helpen jou graag.