In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Sleepwell

Sleepwell dekbed met vaste hoes kopen

Bij Dekbedzonderovertrek.nl kunt u terecht voor verschillende hoesloze dekbedden. Deze dekbedden worden veel gebruikt in de medische sector en de gezondheidszorg, maar kunnen ook perfect thuis worden toegepast voor meer gemak en comfort. Bij onze sleepwell dekbedden is het niet nodig om een dekbedovertrek te gebruiken.

 De bovenstof van het sleepwell dekbed is een brandvertragende stof met een dessin naar keuze. De onderstof van het hoesloze dekbed is een polyester/katoen stof in een bijpassende kleur. De vulling van onze sleepwell dekbedden is vormvast en van 100% polyester. Deze vulling hebben wij speciaal gekozen om zijn duurzame eigenschappen. Mede hierdoor kunnen wij garanderen dat onze sleepwell dekbedden meer dan 100 wasbeurten mee gaan, zelfs als ze industrieel worden gewassen. Ook heeft onze vulling brandvertragende eigenschappen. Samen met de bovenstof maakt dat de sleepwell dekbedden de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld verpleeghuizen of GGZ-instellingen, ook waar gerookt mag worden op de kamer.

Diverse voordelen van een sleepwell dekbed

Bent u op zoek naar een hoesloos dekbed voor thuis of voor in de zorg? Bij Dekbedbedzonderovertrek.nl zit u dan goed. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod sleepwell dekbedden van hoogwaardige kwaliteit. Deze dekbedden worden in onze eigen fabriek geproduceerd en wij maken gebruik van de beste materialen.

Waarom u zou kiezen voor sleepwell dekbed boven een gewoon dekbed met overtrek? Nou daar zijn genoeg redenen voor en daarom hieronder een aantal voordelen van onze sleepwell hoesloze dekbedden.

  •     Bedden verschonen met een sleepwell gaat erg gemakkelijk omdat er geen overtrek overheen hoeft.
  •     Een sleepwell gaat in zijn geheel in de was, dit maakt hem erg hygiĆ«nisch.
  •     De onderstof van een sleepwell is een polyester/katoen stof die aangenaam voelt op de huid. Hierdoor is het gebruik van een extra laken niet nodig.
  •     Een sleepwell wordt gemaakt van materialen met brandvertragende eigenschappen, bij sommige zorginstellingen is dit een eis.
  •     Onze hoesloze dekbedden hebben aan de onderkant een lange instopstrook, hierdoor blijft de sleepwell goed op het bed liggen.
  •     Een sleepwell wordt gemaakt van duurzame materialen en gaat hierdoor lang mee.
  •     De vulling is geschikt voor alle vier seizoenen, hierdoor biedt een sleepwell voldoende isolatie, ook voor mensen die ziek zijn.

Eigen geproduceerde sleepwell hoesloze dekbedden

Wij van Dekbedzonderovertrek.nl produceren en confectioneren onze sleepwell dekbedden zelf in Almelo. Hierdoor kan de sleepwell geheel aan alle wensen en eisen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld een langere of dunnere uitvoering? Bij ons is dat geen probleem. Ook qua dessins is alles mogelijk. Wij hebben een grote collectie die speciaal voor de gezondheidszorg is samengesteld. Deze dessins zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen. Wanneer er geen keuze gemaakt kan worden uit ons aanbod en u bent van plan om meer dan 200 sleepwells te bestellen, dan kunnen wij het gewenste dessin in andere kleurstellingen aanbieden. Ook kunt u ervoor kiezen om een eigen logo, ontwerp of foto erop te laten drukken. Zo is er genoeg mogelijk bij Dekbedzonderovertrek.nl voor een passende sleepwell van uitstekende kwaliteit. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Bestel gelijk