In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Polyesterkatoen dekbed

Wat is polyesterkatoen stof?

De naam zegt het natuurlijk al. Een combinatie van polyestergaren en katoengaren die samen worden gemengd en verweven tot een stof. Er wordt altijd aangegeven uit welk percentage katoen en welk percentage polyester de stof bestaat. Polyester is een synthetische stof want polyester wordt kunstmatig gemaakt en katoen is een natuurlijke stof want katoen is afkomstig van een plant. Polyesterkatoen is een goede combinatie omdat je de voordelen van beide grondstoffen combineert.

Collectie dekbedzonderovertrek

Wij hebben een mooie collectie met polyesterkatoen dekbedden in ons assortiment. Onze polyesterkatoen dekbedden zijn effen dekbedden met verschillende kleuren. De bovenkant van een polyesterkatoen dekbed heeft een andere kleur als de onderkant van het polyesterkatoen dekbed. Je kunt dus beide zijden van het dekbed als bovenkant gebruiken. De polyesterkatoen stof die wij gebruiken heeft als verhouding 20% polyester en 80% katoen. De vulling van het polyesterkatoen dekbed is 100% polyester en heeft brandvertragende eigenschappen. Het vulgewicht van een polyester dekbed is 250 gram/m². Met dit vulgewicht zijn onze polyesterkatoen dekbedden geschikt voor het hele jaar. Je hoeft   ’s winters dus geen extra dekbed op bed te leggen!

De voordelen van een polyesterkatoen dekbed:

  • Een polyesterkatoen dekbed kan in je eigen wasmachine en droger, houdt je wel aan onze wasvoorschriften
  • Een polyesterkatoen dekbed gaat lang mee, je kunt hem zo’n 150 keer wassen
  • Je kunt onze polyesterkatoen dekbedden omdraaien op bed, hierdoor kun je afwisselen met de kleur
  • De tijk van een polyesterkatoen dekbed bestaat voor 80% uit katoen, hierdoor heeft het de eigenschap om vocht op te nemen, dit is prettig wanneer je bijvoorbeeld ’s nachts zweet
  • Doordat er 20% polyester in een polyesterkatoen dekbed zit kreukt de tijk minder snel dan een dekbed met een tijk van 100% katoen

Polyesterkatoen dekbed bestellen

Wanneer je een polyesterkatoen dekbed bij ons besteld is hij binnen 5 werkdagen bij jou in huis. Meestal zijn de polyesterkatoen dekbedden op voorraad. Wanneer dit het geval is dan brengen wij jouw bestelling dezelfde dag nog naar de post.

Bestel gelijk