ACTIE: Profiteer van korting op een deel van onze collectie
9.0
607 beoordelingen

Wasbare dekbedden

In 30 seconden je bed opgemaakt!

Met instopstrook

Gemaakt in Nederland

Bed opmaken met een hoesloos dekbed

Over ons

Dekbedzonderovertrek.nl is een webshop van Hulleman textiel. Het hoesloze dekbed kom je al heel wat jaren tegen in instellingen en ziekenhuizen. Zo kwamen onze eerste particuliere klanten ook steeds bij ons terecht. Zij zagen bijvoorbeeld het label met onze naam aan het dekbed, of kwamen via de wasserij bij ons terecht. Om deze klanten beter te kunnen bedienen hebben wij, voor de particuliere markt, deze webshop gemaakt. Wij kunnen wel zeggen dat dit een groot succes is en dat wij al heel veel mensen blij gemaakt hebben met een hoesloos dekbed van Hulleman textiel. Onze hoesloze dekbedden zijn dé uitkomst voor iedereen die van lekker slapen houdt. 

Dekbed-Kopenhagen-content

De voordelen van een hoesloos dekbed op een rijtje:

  • Je hoeft nooit meer een dekbedovertrek te gebruiken, hierdoor gaat je bed verschonen makkelijk en snel
  • De dekbedden zijn wasbaar en hierdoor veel hygiënischer dan een standaard dekbed
  • Het hoesloze dekbed heeft een instopstrook aan de onderkant van het dekbed, hierdoor blijft het dekbed goed op bed liggen
  • Wij maken het dekbed van duurzame materialen zodat je lang van het hoesloze dekbed kunt genieten
  • De vulling van het dekbed isoleert goed, hierdoor kun je het hele jaar onder het dekbed slapen

Wie zijn wij?

Hulleman textiel is een duurzaam productiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zitten op het bedrijvenpark in Almelo, dé textielstad in Twente. In ons atelier werken wij met een vast team en samen streven wij er naar om verspilling tegen te gaan. Wij produceren: hoesloze dekbedden, hoofdkussens, onrusthekbeschermers, sierkussens, matras tijken, diagnostische matrassen en overig beddengoed. Wij maken deze producten voor klanten in de gezondheidszorg, de horeca, de scheepvaart en de particuliere markt.

Benieuwd hoe wij een eendelig dekbed maken? Klik dan op "productieproces dekbed" . Zo heb je een beeld van één van de mooie textielproducten die wij in ons atelier in Almelo maken. 

tropisch-dekbed

Dekbedden voor bedrijven

Wij produceren op order. Een groot voordeel hiervan is dat onze producten naar de specifieke wensen van de klant worden gemaakt: Bij ons bepaalt de klant hoe lang het dekbed moet worden, hoe dik en hoe natuurlijk hoe het dekbed eruit komt te zien.  Voor een offerte of overige vragen neem dan contact met ons op, wij maken graag een afspraak om onze mogelijkheden toe te lichten.

Wil je graag meer informatie over ons bedrijf Hulleman textiel? 

Onze andere topproducten: