In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Medisch dekbed

Geen overtrek meer nodig met een medisch dekbed

Nooit meer een dekbedovertrek gebruiken? Dat kan met een medisch dekbed. Medische dekbedden bestaan uit maar één onderdeel en beschikken over een vaste hoes. Hierdoor hebben deze dekbedden geen overtrek meer nodig en kunnen ze direct op het bed worden gelegd. Een medisch dekbed brengt hierdoor veel gemak met zich mee. Een bed opmaken ging nog nooit zo makkelijk. Door het gemak van deze dekbedden, zijn ze erg veel te vinden in de medische sector. Hierbij kunt u denken aan ziekenhuizen, maar ook verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen. Het bespaard erg veel tijd met het bed opmaken en zo kan er efficiënter worden gewerkt.

Bij Dekbedzonderovertrek.nl vindt u deze medische dekbedden die het u allemaal een stukje makkelijker maken. Niet alleen het opmaken van het bed gaat makkelijker, ook het reinigen van de dekbedden kan erg eenvoudig. Een medisch dekbed kan namelijk in zijn geheel in de wasmachine en kan zo regelmatig worden uitgewassen. Dit zorgt voor meer comfort en hygiëne!

Hoogwaardige kwaliteit medische dekbedden

Bent u op zoek naar een medisch dekbed of meerdere dekbedden? Dan bent u bij Dekbedzonderovertrek.nl aan het juiste adres. Onze medische dekbedden zijn uitstekend voor in de medische sector. Zoals eerder genoemd brengt een medisch dekbed veel gemak met zich mee. Naast dat het ervoor zorgt dat u het bed gemakkelijk op kunt maken, ervaart u ook extra comfort met onze dekbedden. De dekbedden zijn gemaakt van isolerend materiaal, dit zorgt ervoor dat ze in de winter heerlijk warm zijn en in de zomer kunt er lekker koel onder liggen. Daarnaast is de buitenkant van het dekbed gemaakt van een antiallergische stof, zo voorkomt u irritatie op de huid.

De medische dekbedden uit ons assortiment zijn erg comfortabel en brengen gemak met zich mee. Ook zorgt een medisch dekbed van Dekbedzonderovertrek.nl voor meer veiligheid. Het materiaal wat wij gebruiken voor de productie van onze dekbedden is brandvertragend. Naast veiligheid biedt het ook de juiste hygiëne, wat erg belangrijk is in de medische sector. Een medisch dekbed is gemakkelijk uit te wassen, zowel in de wasmachine als met industriële wasprogramma’s. Zelfs na meerdere malen uitwassen blijft het dekbed de kwaliteit houden en profiteert u altijd van het comfort en gemak van medische dekbedden.

Verschillende mogelijkheden en een topservice

Medische dekbedden staan vaak bekend om saaie en kleurloze dekbedden. Bij Dekbedzonderovertrek.nl is dit zeker niet het geval. In ons assortiment vindt u dekbedden met de leukste dessins, prints en kleuren. De medische dekbedden kunnen zowel in de medische sector als thuis worden gebruikt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder, zodat u binnenkort ook onder zo’n heerlijk dekbed kunt slapen!

Bestel gelijk