In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Medideck

Medideck dekbed met vaste hoes

Bij Dekbedzonderovertrek.nl ben je aan het juiste adres voor een medideck. Een medideck is een dekbed waarbij het gebruik van een dekbedovertrek niet nodig is. De bovenstof van een medideck is een bedrukte polyester stof die brandvertragende eigenschappen heeft en de onderstof is een polyester/katoen stof in een bijpassende uni kleur.

Als vulling hebben wij gekozen voor een vormvaste polyester vulling. Een groot voordeel van deze vulling zijn de duurzame eigenschappen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze medideck’s meer dan 100 wasbeurten mee zullen gaan, zelfs bij een industrieel wasproces. Tevens beschikt de vulling, net als de bovenstof over brandvertragende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat een medideck erg veilig is en uitstekend te gebruiken is in bijvoorbeeld verpleeghuizen of GGZ-instellingen.

Waarom iedere instelling een medideck moet hebben

Er zijn verschillende redenen waarom een instelling niet zonder medideck kan. Een medideck brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee, waaronder de volgende:

  • Een medideck wordt gemaakt van duurzame materialen, deze materialen zorgen ervoor dat onze dekbedden met vaste hoes lang mee gaan.
  • Een medideck is veilig omdat het wordt gemaakt van brandvertragende materialen.
  • De vulling heeft uitstekende isolatie waarden, hierdoor kan een medideck uit ons assortiment het hele jaar door worden gebruikt.
  • Een medideck gaat in zijn geheel in de was, hierdoor is het slapen onder een hoesloos dekbed erg hygiënisch.
  • Bedden verschonen met onze medideck’s is zo gebeurd, want er gaat geen dekbedovertrek over het dekbed heen.
  • Een medideck blijft goed op bed liggen, omdat er een lange instopstrook zit aan de onderkant van het hoesloze dekbed.

Uitstekende kwaliteit en diverse dessins

In tegenstelling tot veel leveranciers maken wij de hoesloze dekbedden zelf, zo ook onze medidecks. Hierdoor maken wij medideck’s naar ieders specifieke wensen. Hierbij kun je denken aan een afmeting op maat en ook kan het vulgewicht zelf worden bepaald. Ook heb je bij ons veel keuze als het gaat om de uitstraling van het dekbed. Wij hebben een grote collectie die door een interieurarchitect is samengesteld. Onze dessins zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen. Wilt u graag een dessin geheel naar wens, neem dan contact met ons op. In overleg is er erg veel mogelijk en kunnen wij medideck’s leveren die aan alle wensen en eisen voldoen!

Bestel gelijk