ACTIE: Profiteer van korting op een deel van onze collectie
9.0
607 beoordelingen

Wasbare dekbedden

In 30 seconden je bed opgemaakt!

Met instopstrook

Gemaakt in Nederland

Slapen onder een dekbed zonder overtrek

Bed opmaken met een hoesloos dekbed

"super gemakkelijk om het bed te verschonen"

Review van Marijke Mulder
Het eerste een grootste voordeel voor mij is dat ik mijn bed niet hoef op te maken. Door lichamelijke klachten is dit niet mijn favoriete huishoudelijke klusje. Dus het is super gemakkelijk om het bed te verschonen en je bent er snel mee klaar. Doordat het één dekbed is zonder hoes heb je ook geen last meer van een hoes wat de hele tijd verschuift, dat vind ik zelf erg vervelend wanneer de hoes helemaal naar boven is gekropen.  Het dekbed is lekker groot (met een lange instopstrook) dus genoeg ruimte om onder te slapen.

Ik heb een gewone wasmachine (dus niet een extra grote) en het dekbed past er goed in, wanneer ik hem smorgens heb gewassen is hij dezelfde avond alweer droog. Dit had ik niet verwacht omdat het toch een best een groot dekbed is. Hierdoor heb ik aan 1 deken dus genoeg omdat hij snel weer droog is. Wel lijkt het me handig om een reserve deken te hebben voor bijvoorbeeld een logeetje en gaan we dan ook in de toekomst zeker aanschaffen.

Ondanks dat de deken licht in gewicht is, is de deken wel lekker warm en kun je er in de winter ook goed onder slapen. De eerste nachten voelde hij wat stug aan maar na 1x wassen voelde hij soepel aan en aangenaam aan om onder te slapen. De keuze uit de hoesloze dekbedden is ruim. Er zijn veel verschillende printjes waardoor er altijd wel een past bij je interieur van je slaapkamer. Zelf heb ik gekozen voor een effen dekbed die 2-kleurig is waardoor je hem kunt afwisselen van kant. Al met al ben ik dus super positief en had ik niet verwacht er zoveel plezier ervan te hebben.

Hoesloos dekbed Laos grijs groen

"Zo blij met m'n dekbed zonder overtrek!"

Review van Jennifer Chin A Paw
Huishoudelijke taken zijn niet allemaal even leuk dus toen ik hoorde dat er dekbedden zonder overtrek bestaan was ik meteen nieuwsgierig. Bij het bekijken van de website kwam ik er ook achter dat de dekbedden ook nog eens verschillende designs hebben. Dit maakt het helemaal leuk, als het dekbed eruit zou zien als een standaard dekbed lijkt het er anders net op alsof je vergeten bent je bed op te maken… Dekbed meteen besteld, na een snelle levering kon ik er meteen onder slapen. Het heerlijk is dus dat je je bed niet hoeft op te maken, je legt het dekbed op je bed en je bent klaar.

Er zit een grote instopstrook aan het dekbed, deze zorgt ervoor dat het dekbed de hele nacht op z’n plek blijft liggen. In het begin is het dekbed een beetje stug maar na een paar keer wassen voelt het dekbed heerlijk aan. Heb het dekbed nu een aantal maanden en in de zomer is het dekbed juist een beetje koel en in de winter lekker warm, dit komt doordat het dekbed goed isoleert, deze eigenschap is echt heerlijk!

Het wassen van het dekbed is heel eenvoudig, niets stomerij, dit dekbed kan gewoon in je eigen wasmachine. Op het dekbed zit een label waar duidelijk op staat wat wel en niet mag. Dit dekbed mag zelfs in de droger!! Maar eigenlijk dat niet echt nodig, wanneer ik het dekbed in de ochtend na het wassen ophang dan kan ik er dezelfde avond weer onder slapen. Dit is ideaal, eigenlijk kunnen alle dekbedovertrekken de deur uit!!

Ik zou iedereen een dekbed zonder overtrek aanraden, het maakt het opmaken van je bed gewoon makkelijker en zo hou je meer tijd over voor de leuke dingen, dat wil toch iedereen?!?

Amsterdam oranje geel (3)

1-persoons hoesloos dekbed

Meer informatie

2-persoons hoesloos dekbed

Meer informatie