In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Kinder dekbed online kopen

Tijd besparen met bedden verschonen

Heeft u kinderen en bent u elke keer veel tijd kwijt bij het opmaken van een bed? Kies dan voor een hoesloos kinderdekbed. Dit is een dekbed waarbij u geen dekbedovertrek nodig heeft en binnen no-time het bed van uw kind heeft opgemaakt. De dekbedden van Dekbedzonderovertrek.nl zijn vaak in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen te vinden, maar zijn ook ideaal om thuis te gebruiken. In de webshop van Dekbedzonderovertrek vindt u verschillende hoesloze dekbedden die leuk zijn voor uw kind.

Dekbed met vaste hoes

Een dekbed zonder overtrek is een gemakkelijke en vooral hygiënische oplossing. Het dekbed is gemaakt van een isolerende stof, hierdoor kan het gemakkelijk gewassen en gedroogd worden. U kunt het dekbed – zo vaak als u wilt – wassen op 40 graden, dit zorgt ervoor dat de dekbedden zeer geschikt zijn voor kinderen met astma of een allergie. De hoesloze kinderdekbedden van Dekbedzonderovertrek zijn voorzien van een instopstrook, hiermee kunt u het dekbed eenvoudig onder het matras stoppen. De kinderdekbedden van Dekbedzonderovertrek.nl zijn all-season, ze zijn heerlijk warm in de winter en koel in de zomer. Zo hoeft u als ouder het dekbed niet te verwisselen als de winter is afgelopen en de zomer aanbreekt of andersom.

De dekbedden van Dekbedzonderovertrek.nl worden gemaakt van katoen. Katoenen dekbedden zijn volledig wasbaar en zijn vaak anti-allergisch. De prijs van een katoenen dekbed ligt lager dan een dekbed van wol of dons, maar katoenen dekbedden zijn in gewicht wel zwaarder dan een dekbed van wol of dons.

Hoesloos kinderdekbed bestellen tegen een scherpe prijs

Hoesloze dekbedden van Dekbedzonderovertrek.nl zijn niet alleen in een ziekenhuis of zorginstelling te gebruiken, maar ook zeer geschikt in huis. Een hoesloos dekbed brengt veel comfort en gemak met zich mee. Via de webshop van Dekbedzonderovertrek.nl kunt u snel en eenvoudig een dekbed bestellen tegen de scherpste prijzen. U heeft keuze uit vele hippe designs. Wij zorgen ervoor dat uw dekbed binnen 5 werkdagen thuis wordt bezorgd en uw kind heerlijk kan slapen onder een nieuw, hoesloos dekbed!

Bestel gelijk