In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Easydeck

Hoesloze easydeck dekbedden

Een easydeck is een dekbed waarbij het gebruik van een dekbedovertrek niet nodig is. Doordat een overtrek niet nodig is, kan het dekbed gewoon op het bed gelegd worden en heeft u met één handeling uw bed al opgemaakt. Wilt u ook het gemak ervaren van een easydeck dekbed? Dan bent u bij Dekbedzonderovertrek.nl aan het juiste adres. Easydecks worden al veel gebruikt in de zorgsector, maar zijn tegenwoordig ook zeer geschikt om thuis van te profiteren. U kunt het gebruiken voor verschillende gelegenheden en met meer dan 18 verschillende ontwerpen heeft u een ruime keuze in opdruk. Bekijk nu ons aanbod eadydeck dekbedden en bestel snel online bij Dekbedzonderovertrek.nl!

De voordelen van easydecks

Een easydeck dekbed brengt vele voordelen met zich mee en is een stuk gemakkelijke in gebruik dan een normaal dekbed met dekbedovertrek. Wordt het opmaken van uw bed steeds lastiger voor u? Dan is het aanschaffen van een easydeck dekbed zeker aan te raden. Een easydek is gemaakt van een brandvertragend materiaal. Dit maakt het dekbed – naast dat het erg gemakkelijk is – ook nog eens erg veilig. De vulling van een easydek dekbed is een vormvaste, polyester vulling, dit is speciaal gekozen om zijn duurzame eigenschappen. Wij garanderen u dat onze easydecks 200 wasbeurten mee gaan! Een ander groot voordeel van easydecks is dat het dekbed in de wasmachine kan. Het bestaat uit één deel en doordat het gemaakt is van een comfortabel – maar compact – materiaal, past deze perfect in de wasmachine. Het easydeck dekbed is wasbaar op 60 graden, hierdoor laat u bacteriën geen enkele kans. Naast het wassen kunt u het easydeck ook in de droger doen, hier kan hij gedroogd worden tot 120 graden. Tevens zijn de easydecks antiallergisch, dit maakt ze uitstekend geschikt voor mensen met een allergie of astma. Bent u op zoek naar een easydeck? Dan zit u bij ons goed! U vindt bij ons diverse easydecks tegen scherpe prijzen. Bestelt u bij ons een easydeck dekbed? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Door de isolerende stof kunt u een easydeck dekbed het hele jaar door gebruiken; in de winter houdt het dekbed u goed warm en in de zomer zorgt het voor een frisse nachtrust.

Easydeck online bestellen

Ook het gemak ervaren van een easydeck? In onze webshop vindt u verschillende dekbedden met leuke dessins en printen, kies voor een rustige en lichte print of ga voor een vrolijk dessin met bloemen. De easydeck dekbedden zijn eenvoudig online te bestellen en dat tegen de scherpste prijzen. In tegenstelling tot veel leveranciers maken wij bij Dekbedzonderovertrek.nl de dekbedden zelf, zo ook onze easydecks. Een groot voordeel hiervan is dat het vulgewicht en de maat niet vast staat. Ook heeft u bij ons veel keuze als het gaat om de dessins. Wij hebben een uitgebreide collectie die speciaal voor de gezondheidszorg is samengesteld. Deze dessins zijn beschikbaar in verschillende kleurstellingen.

Wanneer er geen keuze gemaakt kan worden uit ons aanbod en u besteld meer dan 200 easydecks, dan kunnen wij onze dessins aanbieden in de kleuren die passen bij de huisstijl. Tevens kunnen we een logo, grafisch ontwerp of zelfs een foto gebruiken als dessin. Wanneer u hier interesse in heeft, kunt u hiervoor het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo krijgt u bij ons een easydeck dekbed die aan alle wensen en eisen voldoet!

Bestel gelijk