In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Dekbedset

Onze collectie

Opzoek naar een dekbedset? Dan ben je bij dekbed zonder overtrek aan het juiste adres! De set bestaat uit een dekbed naar keuze met een bijpassende kussensloop. Je kunt zelf kiezen hoeveel kussenslopen jij toe wilt voegen. Dekbed zonder overtrek heeft een uitgebreide collectie met dessins zodat jouw favoriete dekbedset goed aansluit bij de style van jouw slaapkamer.

Duurzame materialen

Een dekbedset van dekbed zonder overtrek gaat jaren mee. De dekbedden en kussenslopen worden gemaakt van duurzame materialen die bestendig zijn tegen veelvuldig wassen. Wij maken namelijk ook dekbedden en kussenslopen voor de gezondheidszorg. In de gezondheidszorg is duurzaamheid erg belangrijk en daarom werken wij alleen met duurzame en eerlijke materialen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat, onze dekbedsets, jaren mee gaan.

Dekbedsets van dekbed zonder overtrek

Het dekbed van een dekbedset heeft als afmeting voor de kinderen 120 x 150 cm en voor de volwassenen 145 x 200 cm. Het vulgewicht van een dekbed uit een dekbedset is 250 gram/m² polyester vulling. Dit geldt voor zowel de kinder dekbedsets als de volwassene dekbed sets. De afmeting van de kussensloop die bij de dekbedset hoort is 60×70 cm. Dit is een afmeting die om een standaard hoofdkussen past. De kussensloop is voorzien van een hotelsluiting.

Bestel gelijk