In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Dekbed wassen

Dekbedden thuis in de wasmaschine

 Aangezien we 1/3 van ons leven in bed doorbrengen, begrijpt iedereen wel dat het van belang is om regelmatig je beddengoed te verschonen. Niet alleen het overtrek, maar ook het dekbed moet eens in de zoveel tijd uitgewassen worden voor de juiste hygiëne. Met een hoesloos dekbed wordt dit klusje een stuk eenvoudiger en kun je snel en makkelijk het dekbed wassen in de wasmachine. De hoesloze dekbedden van Dekbedzonderovertrek.nl gaan tussen de 150 tot 200 wasbeurten mee. Wanneer jij jouw hoesloze dekbed eens per 2 weken gaat wassen, dan kan je gemiddeld 6,5 jaar met jouw hoesloze dekbed doen. De print op het dekbed blijft erg lang mooi en ook de vulling zal zijn kwaliteit lang behouden. Zo kun je in die 6,5 jaar ook echt genieten van het comfort en de kwaliteit van een hoesloos dekbed.

Hoe moet ik mijn dekbed wassen?

 Naast dat een hoesloos dekbed erg comfortabel is, brengt deze ook de juiste hygiëne met zich mee. De dekbedden van Dekbedzonderovertrek.nl zijn namelijk erg makkelijk uit te wassen en hierdoor kun je altijd schoon en fris in bed liggen. Het wassen van je dekbed met vaste hoes is zo gebeurd en het behoud zijn kwaliteit tot wel 200 wasbeurten. Houd je wel altijd aan ons advies en stop het hoesloze dekbed alléén in de was, dus niet met andere artikelen mee wassen. Het hoesloze dekbed past in alle types wasmachines en kan dus gewoon thuis worden uitgewassen. Als je een wasmachine hebt met een kleine opening moet je het dekbed een beetje aandrukken, maar hij past er zeker in. Het dekbed heeft veel volume wat zorgt voor het comfort, maar het geeft makkelijk mee wanneer het wordt aangedrukt of opgevouwen.

Was- en droogtemperaturen voor de dekbedden

Bij Dekbedzonderovertrek.nl vind je diverse dekbedden met vaste hoes. Er zijn veel verschillende prints en dessins te verkrijgen. Deze verschillende hoesloze dekbedden hebben niet allemaal dezelfde wasvoorschriften. Hieronder vind je een overzicht van het soort hoesloze dekbed en welke was- en droogtemperaturen daarbij horen.

 Ons hoesloos dekbed en kussensloop met fotoprint is wasbaar op 40 graden.
 Ons hoesloze dekbed en kussensloop met grafische print is wasbaar op 60 graden.
Ons hoesloze dekbed en kussensloop met uni print is wasbaar op 60 graden.
Ons hoesloze kinderdekbed en kussensloop is wasbaar op 60 graden.

Op onze hoesloze dekbedden met fotoprint na, kunnen alle dekbedden in de droger. Let op: de droger moet een max. ingangstemperatuur hebben van 120 graden. Wanneer je geen droger hebt, kun je het dekbed makkelijk uithangen aan de waslijn, dit geldt dus ook voor het dekbed met fotoprint. Binnen een aantal uren is het dekbed droog en kun je het weer op bed leggen. Wanneer het dekbed in de ochtend in de wasmachine gaat, kan hij in de avond weer op bed. Een dekbed wassen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Heb je vragen over hoe je een dekbed uit moet wassen of wil je graag een hoesloos dekbed bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat jij binnenkort ook kunt profiteren van het gemak en het comfort van een hoesloos dekbed!

Bestel gelijk