In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Dekbed met vaste hoes

Geen overtrek meer nodig

 Het wordt steeds populairder, een dekbed met vaste hoes. Dit is ook niet zo gek, dit soort dekbedden brengen namelijk veel voordelen met zich mee. Een dekbed met vaste hoes is een uitstekend alternatief voor gewone dekbedden. Het grote voordeel is dat de dekbedden geen overtrek nodig hebben, het opmaken van een bed gaat hierdoor een stuk sneller en makkelijker. Je kunt het dekbed met vaste hoes in zijn geheel op het bed leggen, door middel van de instopstrook blijft het dekbed goed op zijn plek liggen. Een dekbed met vaste hoes is niet alleen heel makkelijk, het zorgt ook voor meer hygiëne. Je kunt het dekbed namelijk eenvoudig uitwassen, het kan in zijn geheel in de wasmachine en is ook zo weer opgedroogd. Het is ook mogelijk om het dekbed in de droger te doen, dan kun je deze gelijk weer op het bed leggen. 

Dekbedzonderovertrek.nl is dé online webshop voor dekbedden met vaste hoes. We beschikken over een ruim assortiment met verschillende dekbedden en afmetingen. Je kunt ook kiezen voor diverse prints en dessins. Bij ons zijn dekbedden met een vaste hoes extra vrolijk en fleuren ze de kamer binnen no-time op. 

Dekbed met een vaste hoes van topkwaliteit

Wil je meer gemak en comfort in de slaapkamer? Kies dan voor een dekbed met vaste hoes van Dekbedzonderovertrek.nl. Onze dekbedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en brengen de nodige hygiëne, comfort en gemak met zich mee. Door te kiezen voor een dekbed met vaste hoes, wordt het opmaken van het bed een makkie. Niet alleen dat, ook het uitwassen van een dekbed gaat nu een stuk makkelijker. Door de stoffen die wij gebruiken voor onze dekbedden, kun je altijd comfortabel in bed liggen. We maken gebruik van een goed isolerende stof die ervoor zorgt dat je het in de winter lekker warm hebt en in de zomer juist heerlijk koel. 

Een dekbed met vaste hoes brengt dus veel voordelen met zich mee en is daardoor een uitstekende vervanging voor de gewone dekbedden met overtrek. Bij veel mensen staat een dekbed met vaste hoes bekend om een saai dekbed zonder kleur. Dit is bij Dekbedzonderovertrek.nl zeker niet het geval. In ons assortiment vind je veel verschillende dessins en prints. Je kunt kiezen voor een dekbed met bloemen of een mooi geblokt dekbed in diverse kleuren. Ook hebben wij speciale kinderdekbedden met vaste hoes. Alle dekbedden zijn te verkrijgen met een bijpassende kussensloop. 

Uitstekende kwaliteit en diverse dessins

Ben je op zoek naar een goed dekbed met vaste hoes voor meer gemak en comfort? Dan ben je bij Dekbedzonderovertrek.nl aan het juiste adres. In onze webshop kun je eenvoudig online de leukste dekbedden bestellen en dat tegen de scherpste prijzen. Door de vele dessins en prints is er voor ieder wat wils. De stof en vulling zijn speciaal door ons geselecteerd en hebben duurzame eigenschappen. Ook zijn deze brandvertragend en daardoor is het dekbed met vaste hoes een stuk veiliger. Bekijk nu ons aanbod met dekbedden en bestel er een online die perfect past bij jouw slaapkamer. Je dekbed met vaste hoes wordt binnen 5 werkdagen bij je thuis geleverd. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze dekbedden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Bestel gelijk