ACTIE: Tijdelijk GRATIS verzending | ACTIE: hoge korting op een deel van onze collectie |
9.0
535 beoordelingen

Wasbare dekbedden

In 30 seconden je bed opgemaakt!

Met instopstrook

Gemaakt in Nederland

Betaalmethoden

Betaalmethode: iDEAL

Met iDEAL betaal je jouw aankopen op internet veilig en snel via je eigen online bankomgeving. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Hoe betaal ik met IDEAL? In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met iDEAL. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.

Betaalmethode: Bancontact

Bancontact is een betaalmethode uit en voor Belgiƫ waarmee jouw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Je kan Bancontact zien als de iDEAL van Belgiƫ.

Hoe betaal ik met Bancontact? In de kassa kun je direct kiezen voor betalen met Bancontact. Kies je eigen bank en daarna word je automatisch naar de beveiligde omgeving van jouw bank gestuurd.
 

Betaalmethode: Klarna

Je kunt ook kiezen voor de betaalmethode Klarna. Klarna biedt de mogelijkheid aan om je bestelling achteraf te betalen met Ideal, creditcard of automatische incasso. Je dient hiervoor een account bij Klarna te hebben. Let op: de factuur moet binnen 14 dagen worden betaald; ook wanneer je (een deel van) jouw bestelling terug stuurt. 

Betaalmethode: achteraf d.m.v. factuur

Ook is het bij ons mogelijk om achteraf te betalen door middel van een factuur die mee gezonden wordt met jouw bestelling. Deze optie is alleen mogelijk wanneer je voor of namens een bedrijf of instelling besteld.

Hoe betaal ik met factuur? Wanneer je graag van deze optie gebruik wilt maken mag je telefonisch of via de mail, info@dekbedzonderovertrek.nl, jouw bestelling plaatsen. De factuur wordt dan meegezonden met de bestelling en deze moet binnen 14 dagen worden betaald.