In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit
In 30 seconden je bed opgemaakt!
Gemaakt in eigen fabriek in Nederland
Gemakkelijk te wassen in de wasmachine
De beste kwaliteit

Anti-allergie dekbed

Allergisch voor huisstofmijt of stof?

Ben jij allergisch voor huisstofmijt of heb jij een allergie voor stof? Dan zijn onze anti allergie dekbedden echt een uitkomst voor jou. Bij onze anti allergie dekbedden ben je geen dekbedovertrek nodig. De tijk van onze anti allergie dekbedden zijn bedrukt met een leuke print en de stof is 100% polyester. Een groot voordeel van deze polyester is dat het geen stof of huismijt door laat omdat de structuur van onze polyesterstof gesloten is. Ook is een anti allergie dekbed van dekbed zonder overtrek erg hygiënisch want het anti allergie dekbed kan in zijn geheel in de wasmachine én in de droger. Je kunt het dekbed op 60 graden wassen en drogen met een max. ingangstemperatuur van 120 graden. Slapen zonder jeuk, niezen of uitslag? Bestel dan snel een anti allergie dekbed van dekbed zonder overtrek.

Je bepaalt zelf hoe jouw anti allergie dekbed eruit komt te zien

Wij maken de dekbedden zelf in Almelo. Hierdoor bepaal je bij ons zelf hoe jouw anti allergie dekbed eruit komt te zien. Wij hebben een ruime collectie dessins zodat jouw anti allergie goed aansluit bij de uitstraling van jouw slaapkamer. Het dessinoverzicht kun je hiernaast downloaden. De boven en de onder-stof van het anti allergie dekbed van dekbed zonder overtrek is 100% polyester. Ook de vulling is 100% polyester en leverbaar in verschillende vulgewichten. Van 200 gram/m² tot 400 gram/m². Onze anti allergie dekbedden zijn 150 cm breed en de lengtes variëren van 200 cm tot 220 cm. Aan de onderkant van onze anti allergische dekbedden zit een instopstrook. Wij verkopen ook bijpassende kussenslopen die, uiteraard, ook anti allergisch zijn.

Dekbed bestellen

Wil je een anti allergie dekbed bestellen? Dat kan heel gemakkelijk via onze webshop. Of wil je graag wat meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via de mail of via ons contactformulier. Wanneer het dessin van jouw keuze op voorraad is sturen wij binnen 5 werkdagen jouw anti allergie dekbed naar jou op. Ook voor anti allergie kussenslopen of dekbedovertrekken ben je bij ons aan het juiste adres.

Bestel gelijk