ACTIE: Tijdelijk GRATIS verzending | ACTIE: hoge korting op een deel van onze collectie |
9.0
535 beoordelingen

Wasbare dekbedden

In 30 seconden je bed opgemaakt!

Met instopstrook

Gemaakt in Nederland

Hoesloos dekbed taupe-creme

Tweepersoons hoesloos dekbed

Heerlijk slapen onder een hoesloos dekbed

Een hoesloos dekbed is een dekbed waarbij je geen overtrek hoeft te gebruiken. Je ziet hoesloze dekbedden veel in verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices, accommodaties en de laatste jaren ook thuis. Steeds meer mensen zien de voordelen in van een dekbed zonder hoes! Bedden verschonen gaat namelijk veel sneller en is gemakkelijker omdat je niet meer een dekbedovertrek nodig bent. Ook is een hoesloos dekbed erg hygiënisch omdat het dekbed in zijn geheel gewassen wordt. Wij hebben vooral 1-persoons dekbedden in ons assortiment maar sinds kort verkopen wij ook tweepersoons hoesloze dekbedden. Wat ook een groot voordeel is, is dat je onze hoesloze dekbedden het hele jaar door gebruiken, hierdoor ben je geen zomer en winterdekbedden nodig. 

Sfeerfoto tropisch tweepersoonsdekbed

Alle voordelen van een tweepersoons hoesloos dekbed:

- Het verschonen van je bed is veel gemakkelijk doordat je geen dekbedovertrek nodig hebt
- Het verschonen van je beddengoed gaat veel sneller
- Een hoesloos dekbed is erg hygiënisch omdat het in zijn geheel gewassen wordt
- Het easydekbed heeft twee verschillende kleuren die je beide als boven/onder zijde kunt gebruiken en het tropische tweepersoons dekbed heeft aan de ene kant een tropische print en is aan de onderkant effen zwart. 
- Snelle levertijd, deskundig advies en een vriendelijke klantenservice
 

Tweepersoons hoesloze dekbedden van dekbed zonder overtrek

Omdat wij steeds vaker de vraag kregen naar een tweepersoons hoesloos dekbed hebben wij, na goed uitzoeken, een import dekbed gevonden dat aan onze wensen voldoet. Houdt er wel rekening mee dat een tweepersoons hoesloos dekbed niet in een standaard wastrommel past. In sommige gevallen moet je het tweepersoons hoesloze dekbed dan extern laten wassen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het tweepersoons hoesloze dekbed te gebruiken in combinatie met een laken. Doordat je dan niet rechtstreeks onder het hoesloze dekbed ligt hoef je hem niet (vaak) te wassen. Wij hebben twee verschillende varianten in ons assortiment. 

Easydekbedden: Deze tweepersoons hoesloze dekbedden hebben geen instopstrook aan de onderkant. De afmeting is 240 cm x 220 cm, een deel van de lengte van het een tweepersoons easydekbed zou je dus moeten gebruiken om het dekbed in te stoppen. De tijk van het tweepersoons easydekbed is een microvezel stof. Deze is erg zacht en voelt aangenaam aan. Het tweepersoons easydekbed heeft twee verschillende kleuren en beiden zijn te gebruiken als bovenzijde. De vulling van het tweepersoons hoesloze dekbed bestaat uit 400 gram/m2 gesiliconiseerde holle vezels. Deze vulling heeft een hoge isolatiewaarde, hierdoor is het dekbed het hele jaar door te gebruiken. 

Tropisch dekbed: Dit tweepersoons dekbed heeft de afmeting 200 x 210 cm, en er zit een instopstrook aan de onderkant van het tweepersoons dekbed zodat hij goed op bed blijft liggen. Aan de bovenkant van het tweepersoons dekbed zit een tropisch dessin en aan de onderkant is het dekbed effen zwart. De tijk is van 100 % katoen en voelt soepel en aangenaam aan. Dit tropische tweepersoons dekbed heeft een vulgewicht van 250 gram/m2 en kun je ook het hele jaar door gebruiken. 

Meer informatie of bestellen

 Wanneer jouw bestelling op voorraad is versturen wij het nog dezelfde werkdag, is dit niet het geval dan hanteren wij maximaal 5 werkdagen. Wil je graag advies over onze tweepersoons hoesloze dekbedden? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar en je kunt altijd een mail sturen, dit pakken wij zo snel mogelijk op.